Öşlü İlkokulu

WEB https://osluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Öşlü Köyü Merkez KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen, yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen, Teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanabilen iyi bir insan ve iyi bir öğrenci ve toplum yetiştirmektir.
MİSYON : Laik, demokratik, sosyal hukuk devletimize vatandaşlık bağı ile bağlı; dünya ile barışık; insan hak ve hürriyetlerine saygılı; çevreye duyarlı; akılcı bilimden yana; araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünebilen yapıcı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : -

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : SOBA İLE ISINILMAKTADIR.
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM KIZILSEKİ KÖYÜNÜN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE YAPILMAKTADIR. AYRICA KÖY DOLMUŞLARI VARDIR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 35 KM